ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ | Χάρτινη Πόλη Skip to main content

Οδηγίες επιστροφών

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το πραγματοποιήσετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία και να είναι στην κατάσταση που βρισκόταν κατά την παραλαβή του.

Παραδίδοντάς το στην αρχική κατάσταση και συσκευασία ,αποστέλλετε το προϊόν με δικά σας έξοδα προσκομίζοντας της απόδειξη αγοράς στην διεύθυνση:

23Ο ΧΛΜ Λ. Μαραθώνος, 19009 Ραφήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22940-79816

Περισσότερα εδώ Όροι και προϋποθέσεις αγορών

 

Ελαττωματικά προϊόντα

Πριν την αποστολή, εμείς στο Hartinipoli.gr  ελέγχουμε ότι το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση όμως που εντοπίσετε ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να μας το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, εσωκλείοντας το παραστατικό αγοράς. Μόλις το παραλάβουμε και με την προϋπόθεση ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση, το προϊόν θα αντικαθίσταται με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο ή με άλλο, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας. Είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη, στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας (αν έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα) ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής του προϊόντος που αντικαθίσταται επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου την Hartinipoli.gr.