Θανάσιμη Ενέδρα - Χάρτινη Πόλη Skip to main content

Θανάσιμη Ενέδρα

Συγγραφέας:
Author: 

ISBN:
ISBN: 
9789606217869
Διαβάστε την περίληψη
Διαθεσιμότητα:  
Διαθέσιμο
Price: 
€17,90
€16,11


Summary: 

Ξενοδοχείο Metropole, Μπράιτον. Ύστερα από ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι, μια γυναίκα ζει έναν βάναυσο βιασμό καθώς επιστρέφει στο δωμάτιό της. Μια εβδομάδα αργότερα, μια άλλη γυναίκα δέχεται επίθεση. Ο δράστης παίρνει τα παπούτσια και των δύο θυμάτων.
Ο αστυνομικός διευθυντής Ρόι Γκρέις συνειδητοποιεί ότι αυτές οι νέες υποθέσεις έχουν πολλές ομοιότητες με μια ανεξιχνίαστη σειρά εγκλημάτων που είχε συγκλονίσει την πόλη πριν από πολλά χρόνια. Ο τότε δράστης είχε ονομαστεί «Παπουτσάς» και ήταν ύποπτος για τον βιασμό πέντε γυναικών προτού δολοφονήσει το έκτο θύμα του και εξαφανιστεί.
Τον αντιγράφει κάποιος ή ο «Παπουτσάς» επέστρεψε;
Όταν περισσότερες γυναίκες δέχονται επίθεση, ο Γκρέις πιστεύει ότι έχουν να κάνουν με τον ίδιο άντρα. Και ότι ανατρέχοντας στο παρελθόν –μια εποχή που εκείνος και η εξαφανισμένη πλέον σύζυγός του , η Σάντι, ζούσαν ευτυχισμένοι μαζί– ίσως θα μπορέσει να βρει το κλειδί για να λύσει το μυστήριο.
Σύντομα ο Γκρέις και η ομάδα του θα βρεθούν σε έναν απελπισμένο αγώνα ενάντια στον χρόνο για να εντοπίσουν και να σώσουν τη ζωή του νέου έκτου θύματος…

Λίστα χαρακτηριστικών
SKU:
9789606217869
ISBN:
ISBN: 
9789606217869
Εκδότης:
Έτος Έκδοσης:
Publication Year: 
Διαστάσεις:
Dimensions: 
14x20,5cm
Σελίδες:
Pages: 
608

Peter James